Training

Bij LifeZorg moedigen we onze gewaardeerde klanten ten zeerste aan om deel te nemen aan een training voor een optimale kennis van eerste hulp bij verstikking.

Door het volgen van deze training kunt u niet alleen stikongevallen minimaliseren, maar ook zelfverzekerd en effectief handelen in noodsituaties.

Hieronder vindt u een demonstratie van de traditionele 'Heimlich-maneuver' in actie, een beproefde methode die levens kan redden.

Daarnaast stellen we een instructievideo ter beschikking waarin wordt uitgelegd hoe ons LifeSafe-product correct gebruikt kan worden. We streven ernaar om u te voorzien van de nodige kennis en middelen, zodat u met vertrouwen kunt handelen en een professionele benadering van eerste hulp kunt waarborgen. Samen werken we aan een veilige en zorgzame omgeving.

 

Heimlich Manoeuvre Video

LifeSafe Gebruik

Als er zich een verstikkingsnoodgeval voordoet bij je thuis of op je werk, bel dan onmiddelijk 112. Probeer het stikkende slachtoffer op de rug te slaan. Als je erin getraind bent, pas dan de Heimlich Manoeuvre toe. Als het normalde protocol faalt gebruik dan de LifeSafe.

LifeSafe gebruik video